Aplikasi Pembuat Foto Bokeh

Kesan bokeh atau foto bokeh adalah salah satu ciri yang terdapat pada kamera DSLR atau SLR. Walau bagaimanapun, para pencinta telefon pintar hari ini tidak perlu keliru mengenai cara mengambil gambar kesan bokeh menggunakan telefon bimbit kegemaran mereka.

Seperti yang kita ketahui, pada masa ini pengeluar telefon pintar unggulan telah mengeluarkan siri telefon bimbit yang mampu mengambil gambar bokeh. Walau bagaimanapun, harga telefon bimbit ini masih mencekik kami, yang memperolehnya masih rata-rata.

Anda tidak mutiara berjimat lama dan kemudian membeli telefon pintar seperti iPhone X atau Samsung Note 9 untuk dapat mengambil gambar dengan kesan bokeh. Aplikasi yang boleh digunakan untuk menggunakan wajah yang menggunakan bokeh yang kelhatan. Datang dan lihat di bawah.

Snapseed

Ini diikuti oleh aplikasi Snapseed, yang mempunyai banyak ciri yang membolehkan anda mengambil foto yang diambil dengan kamera profesional. Terapkan dalam fail sokongan yen JPG dan RAW.

Di samping, terdapat sekitar 29 ciri yang boleh digunakan untuk memperindah pemberian foto. Salah satu ciri khas Lens Blur, yang boleh melicinkan latar belakang agar kelhatan seperti video bokeh.

Menggunakan penapis air terjun Lens Blur sangat mudah, berikan hanya butiran mutiara dan kawasan prosedur kaset yang diingini.

Di samping itu, ciri tambahan aplikasi Snapseed termasuk HDR Spae, peningkatan wajah, putaran, pemotongan, pelekat, cahaya berkilau, keseimbangan, sikat, putih, perspektif dan banyak lagi. Jamur air terjun Tune Gambar yang memberikan warna yang berbeza dan paparan dengan cara manual atau automatik.

Jangan berikan applikasi meragui mutiara. Kerana ia telah digunakan secara meluas oleh pengguna di seluruh dunia, ia mendapat peringkat 5 dari 4.5 dan telah mengambil turun lebih dari 800,000 sebagai bentuk popularitas dalam aplikasi penyuntingan gambar dunia.

Insta Bokeh

Selanjutnya adalah apples Insta Bokeh, yang tersedia untuk peranti Android dan iOS. Aplikasi ini menawarkan fungsi kesan foto bokeh dalam empat mod.

Empat mod seperti itu Langit Romantis, Malam Tender, Dunia Impian dan Kesan Keperibadian. Anda boleh memilih dari empat mod dan mengintegrasikan objek foto dengan mana anna ingin mengambil foto bokeh.

Hasil aplikasi cukup epik, dan kesan dari latar belakang sesuai dengan mod yang dipilih. Anda tidak perlu khawatir jika hasilnya sudah selesai, kerana memberi boleh mengubah kelegapan dan memilih kesan bokeh sesuka memberi.

Meat Falls: Mengaktifkan Office 2010

Tetapi perlu diingat bahawa aplikasi ini tidak ada fitur penyuntingan gambar, jadi beri mutiara menggunakan aplikasi pengeditan foto untuk melakukan ini. Saiz fail adalah 14 MB.

Kabur latar belakang bokeh

Terapkan untuk Android dan muat turun sangai sikuai jika memberikan gambar tehnik penyuntingan gambar. Aplikasi ini memberi memberikan kawalan penuh gambar debrapap memberikan dalam mengambil gambar dengan kesan bokeh.

Beri boleh mengimport foto do galeri telefon pintar memberi, atau mengambil gambar terus do appli Latar Belakang Blur Bokeh.

Baca juga: